Η «κίνηση» στο internet, σε πραγματικό χρόνο -Ενα απίθανο infographic που καταγράφει τα πάντα

Η «κίνηση» στο internet, σε πραγματικό χρόνο -Ενα απίθανο infographic που καταγράφει τα πάντα

Πόσα like έχουν γίνει στο facebook από τη στιγμή που ανοίξατε αυτό το κείμενο; Πόσοι νέοι λογαριασμοί θα έχουν δημιουργηθεί στο twitter μέχρι να φτάσετε στο τέλος του; Ολα αυτά έχουν απάντηση.

Ο Στέφαν Ντριου δημιούργησε ένα απίθανο infographic, το οποίο καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την «κίνηση» στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, εκτιμάται ότι μέχρι να δει κάποιος το επεισόδιο μίας σειράς, έχουν γίνει περίπου 96 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Facebook.

Κοιτάζοντας το συγκεκριμένο infographic μπορεί να ζαλιστεί κανείς από τη δραστηριότητα που υπάρχει εκείνη τη στιγμή σε όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ την ίδια ώρα καταγράφεται ο αριθμός των gigabytes που μεταφέρθηκαν από τη στιγμή που το ανοίξατε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC