Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet

Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet

Η Lenovo παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο tablet το οποίο διαθέτει ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό: μπορεί να δημιουργήσει το ψηφιακό αντίγραφο ενός χειρόγραφου χάρη στη χρήση του ειδικού notepad.

Το Yoga Book διαθέτει μία ειδική αναδιπλούμενη οθόνη πάνω στην οποία ο χρήστης μπορεί να γράψει σε κανονικό χαρτί και ο υπολογιστής με τη σειρά του μετατρέπει το χειρόγραφο σε ψηφιακό αντίγραφο. Πάνω στην ειδική οθόνη ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει επίσης και γραφήματα, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται και σε πληκτρολόγιο. Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι χρήστες θα γράφουν πιο αργά από ότι θα έκαναν σε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο που συνήθως χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους συσκευές.

Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet λίγο πριν από την έναρξη της έκθεσης τεχνολογίας IFA 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το Yoga θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία η οποία θα ενσωματώνει το λειτουργικό της Google, Android και θα κοστίζει λιγότερο από την έκδοση των Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC