Η οικογένεια Λάτση επενδύει στον Ομιλο Realize-Viva

022E9E199C86CE357D79294ED4224FEBΣτρατηγική συνεργασία με επενδυτικές εταιρείες συμφερόντων της κυρίας Μαριάννας Ι. Λάτση και του κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Όμιλος Realize-Viva, που ελέγχει τις θυγατρικές εταιρίες Viva Payments και Viva Services

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο των εταιριών του ομίλου, κ. Χάρη Καρώνη, οι στρατηγικοί επενδυτές απέκτησαν δικαίωμα μειοψηφικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Realize Α.Ε.
«Η επένδυση έχει ως στόχο την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας για δυναμική ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών της στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των θυγατρικών της Viva Payments και Viva Services» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η εν λόγω επένδυση, όπως σημειώνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής των δύο επενδυτών «για υποστήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας, την ψηφιακή οικονομία».
Μάλιστα, συνεχίζει, αποτελεί μία «σημαντική αναγνώριση της μεθοδικής και αποτελεσματικής εργασίας της διοίκησης και του προσωπικού του Ομίλου Realize, επιβεβαιώνοντας τις θετικές προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίνονται από εξωστρέφεια, καινοτομία και, κυρίως, ευελιξία, ποιότητα και ταχύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους».
O Όμιλος Realize δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2000 και αποτελείται από τις εταιρείες:
– Realize A.E., με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη web και mobile εφαρμογών για τράπεζες και μεγάλους οργανισμούς (Β2Β).
– Viva Payments, το πρώτο Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα και σε 30 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
– Viva Services, εταιρεία με κυρίαρχη θέση στην ηλεκτρονική διάθεση προς καταναλωτές (B2C) ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κ.λπ.), εισιτηρίων θεαμάτων και αθλητικών εκδηλώσεων, ασφαλειών, μεταφορών (ΤΑΧΙ), τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών κ.ά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC