Η πιο δημοφιλής κάμερα είναι στο iPhone για τους φωτογράφους στο Flickr

Η πιο δημοφιλής κάμερα είναι στο iPhone για τους φωτογράφους στο Flickr

Οι βασιλιάδες της κάμερας θα πρέπει πλέον να βλέπουν σιγά σιγά τα βασίλεια τους να συρρικνώνονται. Αν για αυτό η Canon ή η Nikon θέλουν κάποια απόδειξη τότε το Flickr’s 2015 Year in Review δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως η κοινότητα των φωτογράφων δεν χρησιμοποιεί μόνο μια κάμερα, ενώ η πρώτη επιλογή είναι αυτή που βρίσκεται πλέον σε ένα smartphone.

To iPhone της Apple ήταν η πιο δημοφιλής συσκευή χρήσης στην Flickr κοινότητα με βάση και τις φωτογραφίες που έκαναν upload οι χρήστες. Έτσι λοιπόν το 42% των φωτογραφιών του site ανήκουν ή αν προτιμάτε έχουν τραβηχτεί από ένα iPhone, ενώ στο 27% βρίσκουμε την Canon και στο 16% την Nikon.

Το σημαντικό αυτό προβάδισμα σε προτίμηση στην κάμερα του iPhone γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κάποιος πως το Flickr έχει 112 εκατομμύρια χρήστες σε 63 χώρες που κάνουν upload ένα εκατομμύριο φωτογραφίες την ημέρα!

Δεν αποτελεί λοιπόν παράδοξο το γεγονός πως στην βιομηχανία της φωτογραφικής κάμερας το iPhone θεωρείται ένα επαναστάτης που κάθε χρόνο γίνεται ακόμη και πιο ισχυρός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC