Η πρώτη φωτογραφία που πειράχτηκε με Photoshop

Η πρώτη φωτογραφία που πειράχτηκε με Photoshop

Η υπέροχη ιστορία πίσω από την «Jennifer στον παράδεισο»

Αυτή η φωτογραφία που απεικονίζει μια τόπλες γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία σε μια ειδυλλιακή παραλία ελήφθη από τον John Knoll το 1987. Μοιράστηκε την εικόνα με τον αδελφό του Thomas Knoll, ο οποίος έτυχε να δουλεύει, εκείνη τη περίοδο, πάνω σε ένα λογισμικό που αργότερα θα γινόταν γνωστό ως Photoshop που φυσικά πλέον χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο.

Η «Jennifer in Paradise» (η «Jennifer στον Παράδεισο»), όπως η εικόνα αναφέρεται από τους αδελφούς, ήταν το τέλειο πλάνο για την πρώτη δοκιμή έγχρωμης εικόνας του προγράμματος και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες λειτουργίες του λογισμικού.

Αν δεν έχετε ήδη μαντέψει, η Jennifer ήταν φίλη του John, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία που έγινε γνωστή ως την πρώτη που επεξεργάστηκε με photoshop.

Η Jennifer in paradise4f63wxku

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC