Η TELEUNICOM αναλαμβάνει τη διανομή των κορυφαίων laptop της HUAWEI

Η TELEUNICOM αναλαμβάνει τη διανομή των κορυφαίων laptop της HUAWEI

H HUAWEI, μετά την εντυπωσιακή της είσοδο και καταξίωση της στην αγορά των smartphones, tablets και αξεσουάρ τεχνολογίας, βάζει ψηλά τον πήχη και στην αγορά των laptop.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της TELEUNICOM με τη HUAWEI στη διανομή των smartphones, tablets και αξεσουάρ τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, η TELEUNICOM αναλαμβάνει τη διανομή και των κορυφαίων laptop της HUAWEI στο δίκτυο πελατών της, δηλαδή σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου τω ν τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα.
H HUAWEI, μετά την εντυπωσιακή της είσοδο και καταξίωση της στην αγορά των smartphones, tablets και αξεσουάρ τεχνολογίας, βάζει ψηλά τον πήχη και στην αγορά των laptop. H εταιρεία η οποία έχει εισέλθει στην αγορά των φορητών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια και διεκδικεί και σε αυτό τον τομέα μία από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά. Τα μοντέλα που λανσάρονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 και διατίθενται στην αγορά μέσω της TELEUNICOM της κορυφαίας εταιρείας διανομής προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα και επίσημο συνεργάτη της HUAWEI.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Matebook D ανακοινώθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη από την Huawei και ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά με την μορφή προπαραγγελίας που διήρκησε έως και τις 2 Μαρτίου.

Πέρα από το απαράμιλλο design, την ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις, η Huawei προσέλκυσε το αγοραστικό κοινό με μία πολύ δυνατή προσφορά. Με την προπαραγγελία ενός εκ των δύο laptop, 200 τυχεροί έλαβαν δώρο το μοναδικό smartphone Huawei Nova 5T. Μαζί, η Huawei λάνσαρε και την υπηρεσία Huawei Share One Hop, για μία αδιάκοπη εμπειρία συνδεσιμότητας μεταξύ laptop και smartphone.

Με τα νέα Huawei Matebook D series ανεβαίνει ο πήχης στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών:
Και τα δύο μοντέλα κληρονομούν το DNA των προϊόντων PC της Huawei, το οποίο εκφράζεται μέσω του μοντέρνου σχεδιασμού, την καινοτόμο τεχνολογία και την έξυπνη εμπειρία που προσφέρουν. Η οθόνη FullView, οι ισχυρές επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής, η κομψή σχεδίαση και οι νέες δυνατότητες που συνοδεύουν τα νέα μοντέλα, όπως η λειτουργία Huawei Share Multi-screen Collaboration η οποία επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα, μεταφράζονται σε μία δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία. Εξοπλισμένο με μια πλήρη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων, η σειρά HUAWEI MateBook D αποτελεί τον πιο ισχυρό, ευρηματικό και ευέλικτο σύντροφο για όσους επιθυμούν ένα laptop που θα κάνει την καθημερινότητά τους απολαυστική και παραγωγική.

Η λειτουργία Huawei Share One Hop σημαίνει ευκολία: Με ένα άγγιγμα, smartphone και laptop συνδέονται και επικοινωνούν, σε μία οθόνη, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας: ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του. Oι δύο συσκευές συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, διευκολύνουν το multi-tasking και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον εργασίας και διάδρασης τόσο εύχρηστο, γρήγορο, αποτελεσματικό και πρακτικό!


HUAWEIMatebookD

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC