iPad HD με iOS 6.0

iPad HD με iOS 6.0

Η ημέρα παρουσίασης του iPad 3 πλησιάζει και όπως …

θα περίμενε κανείς οι φήμες οργιάζουν. Είναι βέβαιο ότι δεν θα ισχύουν όλες. Παρόλα αυτά κάποιες από αυτές λογικά θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα λοιπόν;

Ανάμεσα στα άλλα ότι η νέα συσκευή της Apple θα λέγεται iPad HD λόγω της high definition οθόνης του, που απ’ ό,τι γνωρίζουμε θα έχει ανάλυση 2048×1536 pixels.

Επίσης ότι το λειτουργικό της θα είναι το iOS 6.0 καθώς ήδη το δοκιμάζουν κάποιοι υπάλληλοι της αμερικανικής εταιρείας στο Cupertino.

Τέλος όλα δείχνουν ότι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας θα είναι αντίστοιχη με αυτή του iPad 2. Το iPad 3, δηλαδή, θα έχει τις ίδιες χωρητικότητες με εκείνες του iPad 2 και αντίστοιχες τιμές. Εξαίρεση θα αποτελέσει iPad 2 στα 8GB το οποίο θα έχει αρκετά χαμηλότερο κόστος προκειμένου να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC