Ιστορίες απ’ το… Facebook

Ιστορίες απ’ το… Facebook
 

Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το Facebook. Πρόκειται για το Facebook Stories και στόχος του είναι η προβολή αξιόλογων, περίεργων, συγκινητικών, συγκλονιστικών ιστοριών από τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών. Μάλιστα ανά μήνα θα επιλέγεται και μια διαφορετική ιστορία.

Παράλληλα όμως, στο Facebook Stories θα υπάρχουν και προτάσεις βιβλίων και μουσικής σχετιζόμενες πάντα με την ιστορία του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.

Το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία το Facebook παραμένει ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η δημιουργία του ψηφιακού αυτού περιοδικού, αν τελικά αποδειχτεί ότι ενδιαφέρει το κοινό, ίσως αποτελέσει τη βάση για επιπλέον υπηρεσίες που θα μπορούσε να αναπτύξει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC