Και ειδική έκδοση για την παιχνιδομηχανή της Ouya

Και ειδική έκδοση για την παιχνιδομηχανή της Ouya
 

Kάθε προσδοκία φαίνεται να έχει ξεπεραστεί η Ouya η χαμηλού κόστους παιχνιδομηχανή η οποία θα έχει λειτουργικό Android.

Ενώ αρχικά ζητούσε λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια, κατάφερε μέσω του Kickstarter, να συγκεντρώσει περισσότερα από έξι χωρίς ακόμη να έχει λήξει το χρονικό περιθώριο. Ενθουσιασμένοι λοιπόν από την επιτυχία της οι δημιουργοί της αποφάσισαν να βγάλουν και μια παραλλαγή της. Πρόκειται για την Ouya Special Edition η οποία αντί για 99 θα κοστίζει 140 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε καφέ χρώμα.

Μάλιστα όσοι έχουν ήδη πληρώσει το ποσό των 99 δολαρίων και επιθυμούν να την αγοράσουν απλώς θα χρειαστεί να καταβάλουν επιπλέον 41 δολάρια.

Αν και πολλοί ήταν βέβαιοι ότι το project θα αποτύχει, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που δείχνουν να εμπιστεύονται την Ouya. Ανάμεσα τους η Vevo η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους κατασκευαστές της κονσόλας γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλα τα video της μέσα από τη συσκευή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC