«Και εμένα να κλείσουν μέσα, θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι»

«Και εμένα να κλείσουν μέσα, θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι»
 
Στις 2 Φεβρουαρίου οι «Anonymous» έστρεψαν τη δύναμη των υπολογιστών τους στην Ελλάδα χτυπώντας το υπουργείο Δικαιοσύνης και τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου τα site της Βουλής, της ΕΛ.ΑΣ. και ιστοσελίδες πολιτικών, κομμάτων, κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών.

Ένας από τους Έλληνες χάκερ, που έδρασε ανώνυμα, μιλά στο δεύτερο μέρος του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή επίθεση σε ελληνικούς στόχους.

«Ήταν ένας τρόπος να τους δείξουμε ότι αν δεν θέλουμε δεν θα λειτουργήσουν ποτέ», δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής το μέλος της ελληνικής χάκινγκ σκηνής, ο οποίος υπογραμμίζει: «Και εμένα να κλείσουν μέσα, θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC