Κάμερα ανάλυσης 12 megapixels για το iPhone 5S

Κάμερα ανάλυσης 12 megapixels για το iPhone 5S
Η Apple ξέρει τα κόλπα του μάρκετινγκ καλύτερα από τον καθένα και με επιλεκτικές διαρροές φροντίζει να συντηρεί το ενδιαφέρον για το επερχόμενο smartphone της, τώρα μάλιστα που ο ανταγωνισμός παρουσιάζεται πανίσχυρος.Η καινούρια λοιπόν φήμη, που διέρρευσε μέσω ενός συνεργάτη της εταιρείας και φυσικά ούτε διαψεύστηκε ούτε επιβεβαιώθηκε, αφορά την κάμερα του iPhone 5S ή όπως αλλιώς θα λέγεται.

Η ανάλυσης της λοιπόν θα φτάνει τα 12 megapixels και ο αισθητήρας θα είναι «βελτιστοποιημένος» για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αν και μάλλον αναμενόμενη η εξέλιξη θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της εταιρείας. Ακόμη κι αν ο ανταγωνισμός θα είναι ήδη μπροστά, όταν κυκλοφορήσει το iPhone επόμενης γενιάς…

Η φήμη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο βιετναμέζικο blog Tinhte.vn, το οποίο υποστηρίζει ότι την κατασκευή της κάμερας έχει αναλάβει ήδη η κινεζική εταιρεία Wonderful Saigon Electrics.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC