Κανάλι για τα ανθρώπινα δικαιώματα δημιουργεί το YouTube

Κανάλι για τα ανθρώπινα δικαιώματα δημιουργεί το YouTube
 

Ένα κανάλι αφιερωμένο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου δημιουργεί το YouTube σε συνεργασία με την οργάνωση Witness και την υπηρεσία Storyful.

Το νέο κανάλι θα μεταδίδει περιεχόμενο σχετικό με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις παραβιάσεις αυτών, το οποίο θα υποβάλλουν χρήστες απ’ όλο τον κόσμο.

Η οργάνωση Witness θα είναι υπεύθυνη για την ποιότητα των εκπομπών που θα προβάλλονται όπως επίσης και για την θεματολογία τους ενώ το Storyful θα ελέγχει την αυθεντικότητα του υλικού που υποβάλλεται.

Αρχικά το κανάλι θα έχει υλικό από τη Συρία, το Μπαχρέιν αλλά και το κίνημα Occupy Wall Street. Παρόλα αυτά οποιοσδήποτε θα μπορεί να στέλνει υλικό για δημοσίευση στέλνοντας ένα e-mail.

Η διεύθυνση του καναλιού είναι https://www.youtube.com/humanrights.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC