Καθυστερεί το ανασχεδιασμένο MacBook Retina

Καθυστερεί το ανασχεδιασμένο MacBook Retina

Στην παραγωγή τα MacBook Air 11 και 13 ιντσών

Το φημολογούμενο και ανασχεδιασμένο 12 ιντσών MacBook Retina αναμένεται να παρουσιάσει καθυστερήσεις στην παραγωγή του, ενώ τα νέα 11 ιντσών και 13 ιντσών MacBook Air φέρονται να έχουν μπει σε παραγωγή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ταϊβανέζικη Economic Daily News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα νέα MacBook Air έχουν μπει στην παραγωγική γραμμή από την Quanta Computer και μάλιστα θα έχουν ένα νέο σασί, νέες οθόνες αλλά και chip επεξεργαστή με τη διάθεση τους να γίνεται επίσημη κάποια στιγμή στο τέλος Αυγούστου.

Όσον αφορά στο 12 ιντσών MacBook με οθόνη Retina, αναμένεται το συντομότερο το τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά ίσως πάει και στις αρχές του 2015.

Ο λόγος για την καθυστέρησή του φέρεται να είναι η Intel η οποία αντιμετωπίζει και η ίδια καθυστερήσεις στην παραγωγή των 14nm Broadwell επεξεργαστές καθυστερώντας έτσι και την παραγωγική γραμμή της Apple.

H Apple βέβαια έχει ως συνήθεια να προμηθεύεται τα νέα chip της Intel σε ποσότητες πριν τον ανταγωνισμό και έτσι ίσως να μην έχουμε τελικά μεγάλες καθυστερήσεις αλλά κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Αν επαληθευτεί η είδηση, τα ανασχεδιασμένα 11 και 13 ιντσών MacBook Air θα δώσουν μια πολύ καλή αίσθηση ανανέωσης, μιας και θα αποτελέσουν την πρώτη αλλαγή στο σχεδιασμό για την εν λόγω σειρά από την ημέρα της εμφάνισής τους πίσω το 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC