Κάτω από τα 18 δολάρια η μετοχή του Facebook

Κάτω από τα 18 δολάρια η μετοχή του Facebook
 
Πλήρης φαίνεται ότι είναι η απαξίωση της μετοχής του Facebook από τους επενδυτές. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα όχι απλώς έχασε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας της αλλά κατάφερε να πέσει ακόμη και κάτω από το 50% της αρχικής της τιμής.

Δυστυχώς όμως για το μεγαλύτερη υπηρεσία social media του πλανήτη, η πτώση δεν σταμάτησε εκεί. Αντιθέτως η τιμή της μετοχής του Facebook βρέθηκε χαμηλότερα ακόμη και από τα 18 δολάρια πηγαίνοντας στα 17.69.

Θα συνεχιστεί άραγε η πορεία αυτή; Το πιθανότερο είναι πως ναι καθώς τα κέρδη του Facebook δεν δικαιολογούν τόσο υψηλή αξία μετοχής. Ίσως πάντως αν χαμηλώσει αρκετά η τιμή της να αποφασίσει να το εξαγοράσει και αυτό η Google!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC