“Κάτω” η υπηρεσία Google Talk για την πλειοψηφία των χρηστών

“Κάτω” η υπηρεσία Google Talk για την πλειοψηφία των χρηστών

Όσοι συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Google Talk (π.χ. μέσα από το Gmail) για τις instant messaging ανάγκες σας θα έχετε παρατηρήσει σήμερα ότι ενώ είστε online δεν σας απαντούν οι φίλοι σας ή σας έρχονται μηνύματα “503 error”. Το πρόβλημα έχει αναγνωριστεί από την αντίστοιχη ομάδα της Google, η οποία προέβη σε επίσημη ανακοίνωση:

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία Google Talk και επηρρεάζει την πλειοψηφία των χρηστών, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο Google Talk, αλλά βλέπουν μηνύματα λάθους ή γενικότερα μη συνηθισμένη συμπεριφορά. Θα ενημερώσουμε το συντομότερο μόλις βρούμε την πηγή και αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα”

Με προσωπικές δοκιμές παρατήρησα ότι στην εφαρμογή Adium για Mac φαίνομαι κανονικά online, όπως και οι επαφές μου, αλλά όταν αποστέλλω μηνύματα εμφανίζεται το “XMPP Message Error, Code 503″. Μόλις έχουμε κάτι νεώτερο θα ενημερώσουμε το post.

[Google]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC