Κυρίαρχη η Xerox στο σύνολο των Α3 πολυλειτουργικών συσκευών για το τρίτο τρίμηνο του 2011

Κυρίαρχη η Xerox στο σύνολο των Α3 πολυλειτουργικών συσκευών για το τρίτο τρίμηνο του 2011

Στην πρώτη θέση της αγοράς των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων τοποθετείται για μια ακόμα φορά η Xerox, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για το τρίτο τρίμηνο του 2011.Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά στο σύνολο των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων, η Xerox αναδείχθηκε κυρίαρχη με μερίδιο αγοράς 18,4%, με τη δεύτερη στην κατάταξη εταιρεία να ακολουθεί με διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων.

Με αφορμή την ανακοίνωση των μεριδίων αγοράς, η κα Μαρία Μεταξογένη, European Channel Group Director, Xerox Hellas, σχολίασε: «Τα αποτελέσματα από την έρευνα αγοράς της Infosource επιβεβαιώνουν ότι τα πολυλειτουργικά μηχανήματα της Xerox παραμένουν η πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και κλάδου που αναζητούν μια αξιόπιστη απάντηση στις σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις τους. Το γεγονός ότι παραμένουμε στην πρώτη θέση μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, καθώς αποδεικνύει στην πράξη πως οι λύσεις Xerox αποτελούν μια επένδυση με εγγυημένα αποτελέσματα σε όρους παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και μείωσης κόστους».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC