Με αυτό το κόλπο θα φορτίσεις το κινητό σου δύο φορές πιο γρήγορα

Με αυτό το κόλπο θα φορτίσεις το κινητό σου δύο φορές πιο γρήγορα

Ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι για ένα ραντεβού, για μια δουλειά, ακόμη και για το σούπερ μάρκετ, παίρνεις στα χέρια σου το κινητό και βλέπεις ότι έχει 2% μπαταρία. Απελπισία.

Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να υπήρχε μαγικός τρόπος για να φορτίσει αμέσως το κινητό, ονειρεύεσαι τη μπαταρία που δεν θα τελειώνει ποτέ κτλ. Στη συνέχεια βέβαια έρχεται ο εκνευρισμός και η απελπισία.

Πέρα από τα power banks και τις δεύτερες μπαταρίες που αποτελούν πάντα μια λύση, για έκτακτες περιστάσεις γενικότερα, υπάρχουν και κάποια τρικ, κανόνες, που μπορείτε να ακολουθείτε κατά τη φόρτιση του κινητού σας για να φορτίσει αμέσως και δύο φορές πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως.

Πριν ξεκινήσετε τη φόρτιση του κινητού σας βάλτε το σε flying mode (λειτουργία πτήσης) . Βοηθά στο να επιταχυνθεί η διαδικασία φόρτισης καθώς σταματούν όλες οι λειτουργίες που τρώνε μπαταρία, όπως το ψάξιμο για δίκτυα wi-fi, ενημρώσεις,

Φορτίστε το κινητό σας κλασικά, στην πρίζα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC