Κράνος ποδηλάτου που «βγάζει» φλας

Κράνος ποδηλάτου που «βγάζει» φλας
 
Το να οδηγεί κανείς ποδήλατο σε μία πόλη όπως η Αθήνα κρύβει πολλούς κινδύνους. Γι αυτό το λόγο ο ποδηλάτης πάντα χρειάζεται τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως κράνος, καθρέφτη, φώτα φρένων και φυσικά ένα ανακλαστικό γιλέκο.

Το LumaHelm συνδυάζει πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε ένα και μόνο κράνος. Όταν οδηγείτε τη νύχτα και θα θέλατε να «βγάζετε» φλας πριν στρίψετε, όπως κάνουν τα αμάξια, τότε το LumaHelm σας δίνει τη λύση.

Οι Wouter Walmink, Alan Chatham και Floyd Mueller του Exertion Game Labs δημιούργησαν ένα κράνος, το οποίο χρησιμοποιεί ένα επιταχυντόμετρο και παρέχει ένα ειδικό σήμα για τους πίσω οδηγούς τη στιγμή που το ποδήλατο φρενάρει. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το κράνος για να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς ότι πρόκειται να στρίψει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC