«Ξέρω ότι είδες το μήνυμα στο Whatsapp»

«Ξέρω ότι είδες το μήνυμα στο Whatsapp»

Η νέα ενημέρωση της εφαρμογής δεν αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες

Από σήμερα θα είναι πιο δύσκολο να ισχυρίζεστε ότι δεν έχετε διαβάσει το μήνυμα που σας έχει στείλει κάποιος μέσω της εφαρμογής Whatsapp.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής –η οποία ανήκει στο Facebook- κάθε φορά που κοιτάζετε τι σας έχει στείλει κάποιος, εμφανίζονται δύο μπλε σημαδάκια, που «αποκαλύπτουν» στον αποστολέα ότι ο παραλήπτης έχει όχι μόνο παραλάβει το μήνυμα, αλλά το έχει διαβάσει κιόλας.

Πριν από την τελευταία αυτή ενημέρωση υπήρχαν δύο διαφορετικά σημάδια –ένα μονό γκρι «tick», που σήμαινε ότι το μήνυμα εστάλη επιτυχώς και ένα διπλό, το οποίο σήμαινε ότι το μήνυμα παρελήφθη.

Όταν το διπλό σημάδι γίνει μπλε, σημαίνει ότι ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμα.

Αν μάλιστα, κανείς θέλει να δει και τι ώρα διαβάστηκαν τα μηνύματα μπορεί να το κάνει πατώντας επάνω σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα και επιλέγοντας την επιλογή «Message Info».

Η τελευταία ενημέρωση ισχύει για συσκευές iOS, Android, Windows Phone, Nokia S40, Nokia S60 και BlackBerry 10.whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC