Κυκλοφόρησαν εφαρμογές Amazon Cloud Drive

Κυκλοφόρησαν εφαρμογές Amazon Cloud Drive
 
Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει ούτε μία εταιρεία πληροφορικής που να μην δημιουργήσει τη δική της υπηρεσία cloud. Μετά λοιπόν από το Dropbox, την Apple, την Microsoft, τη Google, την LG και τόσες άλλες αποφάσισε να μπει στο χώρο αυτό και η Amazon.

Βέβαια για την Amazon είναι το πλέον εύκολο βήμα καθώς ήδη διαθέτει τεράστια υποδομή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Dropbox στηρίζεται εξολοκλήρου στις δικές της υπηρεσίες.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία είναι πια διαθέσιμες δύο εφαρμογές για Windows και Mac για το Amazon Cloud Drive, που εδώ και ένα χρόνο ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω web. Όπως και το Google Drive, έχει κι αυτό 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στα οποία οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν αρχεία οποιουδήποτε τύπου.

Παρόλα αυτά υπάρχει μια βασική και πραγματικά περίεργη διαφορά σε σχέση με τις ανταγωνιστές υπηρεσίες. Ο χρήστης του Amazon Cloud Drive μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο για να αποθηκεύσει αρχεία και όχι για συγχρονισμό τους μεταξύ των διάφορων υπολογιστών ή συσκευών που χρησιμοποιεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC