Κυκλοφόρησε η διορθωτική έκδοση 15.0.1 του Firefox

Κυκλοφόρησε η διορθωτική έκδοση 15.0.1 του Firefox
 
Το Private Browsing είναι ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν οι περισσότεροι μοντέρνοι browsers, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται στο διαδίκτυο, χωρίς να αφήνουν ίχνη των ιστοσελίδων που επισκέπτονται στον υπολογιστή τους.

Με την τελευταία έκδοση του Firefox αρκετοί χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αφού οι ιστοσελίδες που επισκέπτονταν εξακολουθούσαν να αποθηκεύουν όλα τα δεδομένα στο cache του browser. Διευθύνσεις, εικόνες, αναζητήσεις καθώς και κωδικοί και cookies αποθηκεύονταν από τον Firefox, παρά το γεγονός πως το Private Browsing ήταν ενεργοποιημένο.

Ευτυχώς για τους χρήστες Firefox, η Mozilla έσπευσε να διορθώσει το πρόβλημα κυκλοφορώντας σήμερα μια διορθωτική έκδοση. Αν και η λειτουργία Private Browsing δουλεύει κανονικά στην νέα έκδοση, τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα παραμένουν στην μνήμη. Αυτό σημαίνει πως όσοι αναβαθμίσουν στην έκδοση 15.0.1 θα πρέπει να καθαρίσουν το ιστορικό πλοήγησης και το cache τους με το που την εγκαταστήσουν, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας την διαγραφή του ιστορικού από το Privacy tab.

Η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς browser θα κατέβει και θα εγκατασταθεί αυτόματα σε όσους έχουν ήδη εγκατεστημένη την έκδοση 15.0.0 και είναι διαθέσιμη για Windows, Mac OS X και Linux.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC