Κυκλοφόρησε το Instagram για Android

Κυκλοφόρησε το Instagram για Android

Μια από τις πλέον δημοφιλής εφαρμογές για iPhone/iPad είναι το Instagram, η φωτογραφική εφαρμογή με τα social στοιχεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 30 εκατομμυρίων ανθρώπων. Έστω και με καθυστέρηση, η έκδοση για Android είναι πλέον γεγονός.

 

Η εφαρμογή έχει ήδη κατέβει σε συσκευές με Android πάνω από ένα εκατομμύριο φορές και το νούμερο αναμένεται να εκτοξευτεί στα ύψη μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Πάντως, δε λείπουν και τα παράπονα. Κάποιοι κάτοχοι Galaxy Nexus και Nexus S κάνουν λόγο για απότομους τερματισμούς χωρίς προφανή αιτία, ενώ πολλοί διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες στην κάρτα SD. Βέβαια, η εφαρμογή είναι ακόμα πολύ καινούρια και τα όποια προβλήματα αναμένεται να έχουν λυθεί σύντομα.

 

Αν έχετε συσκευή με Android 2.2 (Froyo) ή νεότερο, μπορείτε να κατεβάσετε το Instagram από το Google Play.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC