Κυκλοφόρησε το πρώτο «minimalistic» κινητό τηλέφωνο

Κυκλοφόρησε το πρώτο «minimalistic» κινητό τηλέφωνο
 
Την ίδια ώρα που οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων εντυπωσιάζουν με την χρήση δεκάδων χαρακτηριστικών, η OwnFone σκοπεύει να κάνει το ακριβώς αντίθετο αφού δημιούργησε ένα κινητό τηλέφωνο που μόνο πραγματοποιεί και λαμβάνει κλήσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, η έλλειψη οθόνης και πληκτρολογίου επιτρέπει στον χρήστη να επικοινωνεί μόνο με δώδεκα προεπιλεγμένες επαφές, χωρίς να έχει την δυνατότητα να καλέσει οποιοδήποτε νούμερο θέλει.

Το OwnFone είναι μικρότερο από πιστωτική κάρτα, δεν διαθέτει αριθμητικά πλήκτρα ή οθόνη, αν και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Η εταιρεία σκοπεύει να το προωθήσει ως εναλλακτικό κινητό τηλέφωνο, αν και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ηλικιωμένους αφού η χρήση του κάθε άλλο παρά δύσκολη είναι.

Το OwnFone είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε όσους έχουν ταχυδρομική διεύθυνση στην Αγγλία, οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν μέχρι δώδεκα διαφορετικές επαφές προτού στείλουν την παραγγελία τους, ώστε η συσκευή να έρθει με τις επαφές αυτές στην μνήμη. Το κόστος της ανέρχεται στις 55 λίρες, περίπου 69 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC