Κυριαρχεί το Kindle Fire στα Android tablets

Κυριαρχεί το Kindle Fire στα Android tablets
 

Eίναι γεγονός πώς δεν υπάρχει κάποια συσκευή με λειτουργικό Android η οποία να έχει τόσο μεγάλο μερίδιο αγοράς όσο το iPhone ή το iPad. Είναι λογικό εξάλλου καθώς οι συσκευές της Apple αποτελούν τις μοναδικές κυκλοφορίες της εταιρείας ενώ τα smartphones και tablets με Android είναι εκατοντάδες. Με άλλα λόγια μιλάμε για εντελώς ανόμοια μεγέθη.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα tablet που φαίνεται ότι πλησιάζει την επιτυχία του iPad. Πρόκειται για το Kindle Fire το οποίο πραγματικά κυριαρχεί στο χώρο των tablets με Android. Όπως μαθαίνουμε το ποσοστό που κατέχει στη συγκεκριμένη αγορά φτάνει το 54.4%. Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική αύξηση σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες καθώς είχε μόνο 41.8% τον Ιανουάριο που μας πέρασε και 29.4% το Δεκέμβρη. Tο Samsung Galaxy Tab αντιθέτως το οποίο μέχρι πέρσι είχε το 23.8% της αγοράς τώρα έχει πέσει στο 15.4%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC