Λειτουργία «Weddings and Celebrations» από το Facebook

Λειτουργία «Weddings and Celebrations» από το Facebook
 

Όπου γάμος και χαρά ο Mark Zuckerberg πρώτος φαίνεται ότι θα λέμε από εδώ και στο εξής. Όπως ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα social media, μια νέα λειτουργία θα εξασφαλίζει ότι οι αλλαγές σχέσεων των φίλων μας δεν θα χάνονται ανάμεσα σε άλλες, ενδεχομένως όχι και τόσο σημαντικές ανακοινώσεις.

Εφεξής λοιπόν, όταν ένας φίλος μας αλλάζει το «Relationship Status» του σε engaged ή married, το Weddings and Celebrations θα μας ενημερώνει με σχετική ειδοποίηση στο ίδιο σημείο όπου εμφανίζονται τώρα τα γενέθλια των φίλων μας.

Και ακριβώς όπως και στα γενέθλια, θα μπορούμε να γράψουμε ευχές χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούμε το προφίλ τους όπως βέβαια και να στείλουμε αίτημα φιλίας στο άτομο που παντρεύτηκε/αρραβωνιάστηκε ο φίλος μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC