Μαγείρεψαν γαλοπούλα στην εξάτμιση της Lamborghini Avantador!

Μαγείρεψαν γαλοπούλα στην εξάτμιση της Lamborghini Avantador!

H Lamborghini Aventador LP760 είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο και εντυπωσιακά δυνατό supercar. Με ιπποδύναμη που φτάνει τα 760 άλογα και τελική 371 χιλιόμετρα την ώρα το τετράτροχο θηρίο, εξοπλισμένο με την κατάλληλη τουρμπίνα, μπορεί να βρει κι άλλες χρήσεις εκτός από ιλιγγιώδεις βόλτες.

Συγκεκριμένα, φέτος τα Χριστούγεννα, ένας από τους -μετρημένους στα δάχτυλα- ιδιοκτήτες του σπάνιου supercar αποφάσισε να κάνει μία επίδειξη του αυτοκινήτου του, όχι τρέχοντας στην εθνική αλλά μαγειρεύοντας τη Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στην τουρμπίνα του.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος στην περιγραφή του βίντεο το αυτοκίνητο είναι «πειραγμένο» δίνοντας έτσι αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC