Μαύρα τα μαντάτα στη Nokia

Μαύρα τα μαντάτα στη Nokia
 

Αν και η καλή πορεία των Lumia ήταν οπωσδήποτε μια ανάσα για τη φιλανδική εταιρεία, φαίνεται ότι δεν αρκεί για να αντιπαρέλθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Άλλωστε ο ανταγωνισμός για την, πάλαι ποτέ κραταιά, εταιρεία από την Apple και το Android είναι ιδιαίτερα έντονος. Όπως αναφέρει μελέτη της IDC, το ποσοστό της Nokia στην αγορά των tablets ήταν μόνο 8.2% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Προκειμένου λοιπόν να κρατηθεί στην επιφάνεια, αναγκάζεται να προβεί σε απολύσεις. Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι τα τέλη του 2013 περίπου 10.000 υπάλληλοι της θα πρέπει να αναζητήσουν δουλειά εκ νέου. Μάλιστα οι μειώσεις δεν θα αφορούν μόνο χαμηλόβαθμους υπαλλήλους αλλά και διοικητικά στελέχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC