Με διαφορετικό χειριστήριο το Wii U

Με διαφορετικό χειριστήριο το Wii U
 

Το Wii U δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα αλλά οι ευτυχώς οι διάφορες διαρροές μας κρατούν ενήμερους για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Όπως σχολίασε λοιπόν στο Twitter ένας game tester, το χειριστήριο της νέας κονσόλας της Nintendo θα διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Η βασικότερη από αυτές είναι η αντικατάσταση των απλών sliders με αναλογικούς μοχλούς, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται θα υπάρξει και μεγάλη ανακατάταξη στα πλήκτρα, τα οποία έχουν μετατοπιστεί από το κάτω μέρος του περιφερειακού, δεξιά και κάτω από τα τέσσερα βασικά control buttons.

Ακόμη βέβαια δεν γνωρίζουμε τίποτε επίσημα και ενδεχομένως η εταιρεία να δοκιμάζει διαφορετικά μοντέλα οπότε να μην είναι αυτό που τελικά θα παρουσιάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC