Με διπλή GPU το Xbox 720

Με διπλή GPU το Xbox 720
 
Αν και είχε συζητηθεί αρκετά ότι το Xbox 720 (Durango) θα είχε εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αν επιβεβαιωθεί η φημολογία τότε σίγουρα κανένας gamer δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η συσκευή θα διαθέτει δύο GPU από την AMD, οι οποίες θα προέρχονται από την σειρά 7000 και θα λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους και όχι σε διάταξη Crossfire. Επιπλέον, ο επεξεργαστής του θα είναι είτε τετραπύρηνος είτε εξαπύρηνος.

Μάλιστα όπως αναφέρεται, ο ένας από τους πολλαπλούς πυρήνες θα χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου το -ενσωματωμένο- Kinect 2 ενώ οι υπόλοιποι από το λειτουργικό σύστημα.

Σε ό,τι αφορά την φημολογία ότι δεν θα διαθέτει οπτικό αναγνώστη, αυτή αποδεικνύεται ανακριβής. Εν μέρει τουλάχιστον. Το Durango θα περιλαμβάνει Blu-ray drive. Η έλλειψη optical drive λογικά αναφερόταν στο χαμηλού κόστους Xbox με επεξεργαστή ARM το οποίο αναμένεται σε λίγο διάστημα.

Βέβαια οι εξαιρετικές επιδόσεις του νέου Xbox δεν θα είναι χωρίς περιορισμούς. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε η συσκευή θα λειτουργεί μόνο εφόσον είναι συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο ως μέτρο κατά της πειρατείας. Γεγονός που σημαίνει ότι οι jailbreakers θα τρίβουν από τώρα τα χέρια τους…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC