Με νέο dock connector το iPhone 5;

Με νέο dock connector το iPhone 5;
 

Αν και υποτίθεται ότι η Apple φροντίζει ώστε να μην διαρρέει ούτε η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τα νέα της προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν, σε ό,τι αφορά το επερχόμενο iPhone κάτι τέτοιο οπωσδήποτε δεν συμβαίνει. Τόσο που δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η ίδια η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την διάδοση των πληροφοριών προκειμένου ο Τύπος και τα blogs να ασχολούνται μαζί της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες λεπτομέρειες που “διέρρευσαν” το iPhone 5 θα είναι εφοδιασμένο με ένα dock connector με 19-pin – και όχι με εκείνο τ των 30-pin που χαρακτηρίζει όλο αυτό το διάστημα τις συσκευές της εταιρείας.

Ο λόγος για τη σμίκρυνση αυτή όπως αναφέρεται είναι είτε το μικρότερο μέγεθος των προϊόντων είτε την χρήση σε αυτά μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Αν πράγματι ισχύει η πληροφορία αυτή, τότε φυσικά προκύπτει το θέμα για το πώς θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα ήδη υπάρχοντα αξεσουάρ που έχουν το παλιό connector με τα 30 pin. Ως προς αυτό λέγεται ότι η Apple θα διαθέσει έναν ειδικό μετατροπέα που θα επιτρέπει τη σύνδεση. Το αν θα περιλαμβάνεται στο αρχικό πακέτο ή όχι δεν το ξέρουμε βέβαια αλλά το πιθανότερο είναι να χρεώνεται ως κάτι επιπλέον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC