Μεγαλύτερη «ικανοποίηση» προσφέρουν τα tablets από τα smartphones

Μεγαλύτερη «ικανοποίηση» προσφέρουν τα tablets από τα smartphones
 
Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι χρήστες tablets είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με τις ταμπλέτες τους, απ’ ότι οι χρήστες smartphones με τις συσκευές τους. Παράλληλα οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στα tablets, το iPad είναι ο… βασιλιάς.

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα της ComScore, οι χρήστες tablets βαθμολογούν με 8.6 (στα δέκα) τις συσκευές τους, ενώ οι χρήστες smartphones βάζουν στα κινητά τους 8.1.

Οι ερευνητές ρώτησαν 6.000 ιδιοκτήτες tablets μέσα σε τρεις μήνες και βρήκαν ότι οι κάτοχοι iPad έχουν το μεγαλύτερο επίπεδο «ικανοποίησης», ενώ ακολουθούν οι χρήστες του Kindle Fire.

Άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας είναι ότι οι περισσότεροι κάτοχοι iPad είναι άντρες, νέοι και σε καλή οικονομική κατάσταση. Αντίθετα, το Kindle Fire, προτιμούν περισσότερο οι γυναίκες.

Την κυριαρχία του iPad στον χώρο επιβεβαιώνει ακόμα μία έρευνα που έγινε τον Ιούνιο από την ChangeWave και δείχνει ότι το tablet της Apple επιθυμεί η πλειοψηφία (73%) των υποψήφιων αγοραστών tablets στο κοντινό μέλλον.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_92.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC