Μέσω Google Hangouts το πρώτο trailer της ταινίας Lincoln

Μέσω Google Hangouts το πρώτο trailer της ταινίας Lincoln
 

Είναι γνωστό ότι η Google δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει όσο περισσότερο μπορεί το Google+. Πρόκειται για την δική της πλατφόρμα social media η οποία αυξάνει τον αριθμό μελών της με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Επίσης, δεδομένου ότι έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες από το Facebook αλλά σε αντίθεση με αυτό είναι πολύ πιο εύχρηστο και χωρίς καθόλου διαφημίσεις, πολλοί θεωρούν ότι θα αποτελέσει πολύ σημαντικό ανταγωνιστή του δικτύου του Mark Zuckerberg.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προβολής αυτής, έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το πρώτο trailer της βιογραφικής κινηματογραφικής ταινίας Lincoln του Steven Spielberg μέσω του Google+ Hangout!

Αν και πρόκειται για την πρώτη φορά που trailer ταινίας παρουσιάζεται μέσω του Google+ δεν πρόκειται για μια απλή προβολή. Δεδομένου ότι τα Google Hangouts είναι υπηρεσία δωρεάν βίντεο chat στην οποία όμως μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 10 άτομα, η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη συνομιλία με τους Steven Spielberg και Joseph Gordon-Levitt. Με τον τρόπο αυτό οι φίλοι του κινηματογράφου θα μπορέσουν να συζητήσουν για την ταινία απευθείας με τους δημιουργούς της.

Η πρεμιέρα του Lincoln θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους διεκδικητές του Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC