Μεταφράστε κείμενα με τη κάμερα του κινητού σας

Μεταφράστε κείμενα με τη κάμερα του κινητού σας
 
Οι εφαρμογές των smartphone εξελίσσονται εντυπωσιακά μέρα με τη μέρα και μας λύνουν τα χέρια σε διάφορες και ποικίλες περιστάσεις. Μια νέα εφαρμογή για τις Android και iOS πλατφόρμες επιβεβαιώνει τη παραπάνω πρόταση, καθώς μεταφράζει μέσω της κάμερας του κινητού επιγραφές και κείμενα σε ξένες γλώσσες.

Το «WordLens» αποτελεί μια απαραίτητη εφαρμογή για κάθε ταξιδιώτη, καθώς αναγνωρίζει τα κείμενα που προβάλλονται μέσω της κάμερας και τα μεταφράζει στα αγγλικά.

Μέχρι στιγμής μπορεί να μεταφράσει από Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά στα Αγγλικά, ωστόσο οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι θα διευρύνουν τον γλωσσικό ορίζοντα της εφαρμογής στο μέλλον.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή, καθώς είναι η πρώτη που αναγνωρίζει και μεταφράζει κείμενα μέσω της κάμερας. Η διαδικασία της μετάφρασης είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή, και παρόλο που δεν υποστηρίζεται ακόμα η ελληνική γλώσσα, μπορεί κάλλιστα να χρησιμεύσει και ως μέσο διδασκαλίας ξένων γλωσσών.

Να σημειώσουμε ότι κάθε πακέτο γλωσσών κοστίζει 3.99 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC