Μετρήστε την ταχύτητα του browser σας με το νέο benchmark της Google

Μετρήστε την ταχύτητα του browser σας με το νέο benchmark της Google

H Google, διέθεσε την Octane, μία νέα benchmarking suite, για τη μέτρηση της ταχύτητας των browser. Βασίζεται στην προηγούμενη σουίτα, V8, στην οποία τον περασμένο Δεκέμβριο έγιναν σημαντικές βελτιώσεις.

 

Η σουίτα Octane, προσθέτει στη V8 πέντε νέα JavaScript benchmarks που δημιουργήθηκαν από δημοφιλή, γνωστά Web apps και βιβλιοθήκες. Από τη Google, σημείωσαν πως η Octane έχει φιλικό, εύκολο περιβάλλον χρήσης και προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής στην οποία χρησιμοποιείται.

 

Στα τεστ προστίθενται τα Box2DWeb, Mandreel, Pdf.js, GB Emulator και CodeLoad.

Το Box2DWeb τρέχει ένα JavaScript port από δημοφιλή 2D physics engine Το Mandreel “μεταφράζει” σε JavaScript τον πηγαίο κώδικα C++ της 3D Bullet Engine, ο οποίος σύμφωνα με τη Google χρησιμοποιείται σε πολλά Web-based games Το Pdf.js βασίζεται στο PDF reader τής Mozilla και μετράει την ταχύτητα του browser στην αποκωδικοποίηση ενός αρχείου PDF Ο GB Emulator προέρχεται από ένα open source emulator δημοφιλούς παιχνιδιού για κονσόλες και τρέχει ένα 3D demo Το CodeLoad προέρχεται από open source βιβλιοθήκες όπως η Closure και η jQuery

Μπορείτε να τρέξετε τα benchmark της Octane στα PC τις ταμπλέτες και τα smartphone σας, από εδώ.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC