Μικρότερες αναλύσεις θα υποστηρίζουν τα Windows 8

Μικρότερες αναλύσεις θα υποστηρίζουν τα Windows 8
 
Η Microsoft φαίνεται πως αποφάσισε να μειώσει τις μικρότερες αναλύσεις που υποστηρίζουν τα Windows 8, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει μικρότερες συσκευές που θα ενσωματώνουν το λειτουργικό της σύστημα.

Μέχρι στιγμής τα Windows 8 υποστήριζαν αναλύσεις από 1366×768 pixels ή μεγαλύτερες, μετά τις αλλαγές όμως που έκανε η εταιρία,η ελάχιστη ανάλυση που θα υποστηρίζεται από το λειτουργικό είναι τα 1.024×768 pixels.

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Ed Bott της ιστοσελίδας ZDNet, που συνεργάζεται με το CNET. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, εξαιτίας του νέου κατώτατου ορίου αναλύσεων των Windows 8, θα μπορεί να δοθεί η δυνατότητα ενσωμάτωσης του σε μικρότερου μεγέθους συσκευές tablet, που μπορεί να φτάνουν έως και τις 7 ίντσες.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται αρκετές προτάσεις που φέρουν λειτουργικό Android αλλά και το iPad mini. Αν τελικά τα Windows 8 mini tablets γίνουν πραγματικότητα, θα ανανεώσουν σίγουρα την κατηγορία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC