Μυστηριώδης startup μάζεψε 500 εκατ. δολάρια υποσχόμενη να φέρει την μαγεία στην ζωή των ανθρώπων

Μυστηριώδης startup μάζεψε 500 εκατ. δολάρια υποσχόμενη να φέρει την μαγεία στην ζωή των ανθρώπων

H Magic Leap, είναι μία μυστηριώδης startup που κατάφερε να συλλέξει κεφάλαια ύψους 542 εκατ. δολαρίων από χρηματοδότηση της οποία ηγείται η Google, με όπλο ένα από το πιο cool website του κόσμου, το οποίο υπόσχεται ολογράμματα και ειδικά εφέ, στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Μάλιστα, όπως φαίνεται το website της Magic Leap, το οποίο ανανεώθηκε σήμερα, εμφανίζονται άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να δουν ειδικά εφέ χωρίς να χρειάζεται να φορούν ειδικα γυαλιά ή χωρίς να γίνεται η προβολή τους σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα.

Η Magic Leap δεν έχει σχολιάσει το νέο website της, όμως σύμφωνα με τους ειδικούς η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύξει τέτοια τεχνολογία που κάνει “άχρηστες” τις οθόνες, αφού το όποιο έργο θα μπορεί να προβληθεί ζωντανα μπροστά στα μάτια του θεατή.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η μυστηριώδης startup λέγεται Dynamic Digitised Lightfield Signal ή αλλιώς Digital Lightfield και καθιστά άχρηστες τις οθόνες αφού η εικόνα προβάλλεται κατευθείαν στο ανθρώπινο μάτι.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο πραγματικό που δημιουργούνται ακόμα και σκιές στο έδαφος ή τους τοίχους τα θέματα που προβάλλονται. Σύμφωνα με διάφορες φήμες, ακόμα και ο Steven Spielberg δουλεύει μία ταινία με αυτή την τεχνολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC