Ελληνική πρωτοπορία! MLS Easy: Ένα κινητό για «μεγάλα» παιδιά

Ελληνική πρωτοπορία! MLS Easy: Ένα κινητό για «μεγάλα» παιδιά

Με οδηγό το βασικό σύνθημα «τα πιο έξυπνα κινητά είναι ελληνικά» η MLS λανσάρει το Easy, ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου που απευθύνεται σε χρήστες που δίνουν έμφαση στην ευχρηστία. Παιδιά -κατά κυριολεξία ή και μη, ηλικιωμένοι, επαγγελματίες κ.α. θα εκτιμήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του MLS Easy.

Με ελληνικό πληκτρολόγιο και οθόνη αφής, το MLS Easy επιπλέον καθιστά δυνατό αυτό που η δυναμική ελληνική εταιρεία περικλείει σε μία φράση σαν «κλήση με τη φωνή σου, μήνυμα με τη φωνή σου». Το MLS Easy TS διαθέτει επίσης πολλές άλλες πρακτικές λειτουργίες όπως ξυπνητήρι, δόνηση, ραδιοφωνικό δέκτη και θύρα για κάρτες μνήμης micro SD έως 32 GB.

mlseasyts_all

Το κινητό τηλέφωνο της MLS διαθέτει δυνατό ακουστικό και μεγάφωνο, ενώ χάρη στο πλήκτρο SOS μπορείς να ειδοποιήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε περίπτωση ανάγκης με μια απλή κίνηση. Εξαιρετικά απλή είναι και η χρήση των φωνητικών χειρισμών του MLS Easy, μέσω της MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), δηλαδή του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης με την οποία είναι εφοδιασμένο. Όπως χαρακτηριστικά μάς ενημέρωνει η MLS «της μιλάς. Καταλαβαίνει. Τηλεφωνεί. Απλώς λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και το MLS Easy TS κάνει το τηλεφώνημα για σένα, όπως και εάν έχεις αποθηκεύσει την επαφή σου (ελληνικά, greeklish, με ανάμικτους συνδυασμούς κ.λπ). Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει μήνυμα. Απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου. Το κείμενο γράφεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείς μηνύματα στο κινητό σου. Μπορείς απλά να του το πεις και τα γράφει εκείνο για εσένα. Το ίδιο γίνεται και με τα mail».

mlseasyts_whitegreen_004

Σε ό,τι αφορά στην κάμερα, το MLS Easy έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 3.2 MP στο πίσω μέρος και μια 1.3 MP στην πρόσοψη της συσκεύης. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να απαθανατίζει με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεται με τους φίλους του, καθώς και να χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζει selfie.

Βέβαια, τα πολλά και ποικίλα προσόντα του MLS Easy δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το τηλέφωνο διαθέτει ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς την προσθήκη hands free. Όσο για την εμφάνισή του είναι διακριτική, σύγχρονη και κομψή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC