Η χώρα με τις καλύτερες ταχύτητες mobile ίντερνετ – Που βρίσκεται η Ελλάδα!

Η χώρα με τις καλύτερες ταχύτητες mobile ίντερνετ – Που βρίσκεται η Ελλάδα!

Η OpenSignal πραγματοποίησε και δημοσίευσε μια έρευνα σχετικά με τα mobile δίκτυα σε 95 χώρες ανά τον κόσμο και βρέθηκε ότι οι Νοτιοκορεάτες είναι αυτοί που απολαμβάνουν τις καλύτερες ταχύτητες σε cellular και Wi-Fi συνδέσεις.

Κατά μέσο όρο η Ν. Κορέα έχει 41.34Mbps σύνδεση, ενώ το Αφγανιστάν, που είναι στο τέλος της λίστας, κατάφερε να φτάσει στα 2.2Mbps. Στις υπόλοιπες 4 θέσεις του top 5 βρίσκονται Σιγκαπούρη, Ουγγαρία Αυστραλία, Δανία. Η Ελλάδα έχει 13.34Mbps (33η θέση), οι ΗΠΑ 12.34Mbps και βρίσκονται κάτω από χώρες όπως Κίνα, Βουλγαρία, Ισραήλ και Τουρκία.

Το Wi-Fi είναι το πιο δημοφιλές είδος σύνδεσης στα smartphones της έρευνας της OpenSignal, και είναι αναμενόμενο που οι ασύρματες ταχύτητες είναι πιο γρήγορες από τα mobile δίκτυα σε πολλές περιοχές.

Όσο για την κάλυψη 3G ή καλύτερου δικτύου, πρώτη είναι και πάλι η Ν. Κορέα με κάλυψη 98.54% ενώ η Ελλάδα (67η) με 76.98%.

internet-speeds-03 internet-speeds-0 internet-speeds-01 internet-speeds-02

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC