Μόλις έξι μήνες «άντεξε» το iPad 3

Μόλις έξι μήνες «άντεξε» το iPad 3
 
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του iPad Mini, η Apple παρουσίασε και μια νέα έκδοση του iPad, το iPad «τέταρτης γενιάς» το οποίο προσφέρει διπλάσια απόδοση με τη χρήση του νέου επεξεργαστή A6X, FaceTime Camera στα 720p και Ligtning Connector.

Παράλληλα, η αμερικάνικη εταιρεία κατάργησε το iPad τρίτης γενιάς (iPad 3 ή «new» iPad) από την σειρά συσκευών της.

Κάτι τέτοιο φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται περίεργο, πολλές εταιρείες καταργούν παλαιότερα προϊόντα τους με την ένταξη νέων. Το πρόβλημα όμως είναι πως το iPad τρίτης γενιάς καταργήθηκε μόλις έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του!

Οι πρώτες φήμες που μιλούσαν για ένα νέο iPad κυκλοφόρησαν μόλις λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση, κανείς όμως δεν περίμενε να αληθεύουν. Ειδικά από τη στιγμή που αρκετοί καταναλωτές ξόδεψαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή που τελικά καταργείται έξι μήνες αργότερα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1077.jpeg?w=1110

Κάποια Apple Stores πάντως, όπως αυτό της Stockton Street του Σαν Φρανσίσκο αναφέρουν πως θα επιτρέψουν στους κατόχους του προηγούμενου iPad να το ανταλλάξουν δωρεάν με ένα iPad τέταρτης γενιάς, αρκεί να το είχαν αγοράσει μέσα στις προηγούμενες 30 ημέρες.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το Apple Care, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν θα ισχύει σε συγκεκριμένα Apple Stores ή σε όλα. Βέβαια η προσφορά αυτή δεν ισχύει για όσους αγόρασαν την συσκευή από άλλα καταστήματα.

Όπως είναι φυσικό, καταναλωτές της εταιρείας εμφανίστηκαν αρκετά απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις τους στο Twitter…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1138.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC