Νέα ανανεωμένη έκδοση του Google Drive για iOS και Android

Νέα ανανεωμένη έκδοση του Google Drive για iOS και Android
 
Σημαντικά νέα χαρακτηριστικά προσφέρει η νέα έκδοση του Google Drive, της δημοφιλής υπηρεσίας cloud storage της Google, η οποία αναβαθμίστηκε για την καλύτερη υποστήριξη των συσκευών της Apple.

Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά αυτά ενσωματώθηκαν στην έκδοση για iPhone και iPad, στην οποία τώρα οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να επεξεργάζονται έγγραφα Google, χαρακτηριστικό που υπήρχε ήδη στην έκδοση για Android. Μπορούν ακόμα να δημιουργούν φακέλους και να μετακινούν αρχεία μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής, να βλέπουν παρουσιάσεις, αλλά και να κάνουν upload φωτογραφίες και video απευθείας από τις συσκευές τους.

Οι χρήστες Android επίσης θα μπορούν να προσθέτουν σχόλια, να απαντούν στα υπάρχοντα σχόλια και να βλέπουν tables στα έγγραφά τους, χαρακτηριστικά τα οποία, προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμα για iOS.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Google Drive είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν στο iTunes και στο Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC