Νέα αναβάθμιση του iOS 8 από την Apple

Νέα αναβάθμιση του iOS 8 από την Apple

Η Apple κυκλοφόρησε ακόμα μία αναβάθμιση του iOS 8 η οποία διορθώνει λάθη και μικρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες.

Στην έκδοση iOS 8.1.2 που κυκλοφόρησε η Apple, διορθώνεται το πρόβλημα που ανέφεραν πολλοί χρήστες σχετικά με διαγραφή αγορασμένων ringtones από τις συσκευές τους

To μέγεθος του συγκεκριμένου update είναι μόλις 25mb και μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα απευθείας μέσω ασύρματου δικτύου, χωρίς είναι απαραίτητη η σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή.

Τέλος οι συσκευές που υποστηρίζουν την αναβάθμιση αυτή είναι τα iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6 και 6 Plus, τα iPad 2, 3, 4, mini, Air, mini 2, Air 2 και mini 3, καθώς και το iPod touch πέμπτης γενιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC