Νέα διαφήμιση για το Google Nexus 7 tablet

Νέα διαφήμιση για το Google Nexus 7 tablet
 
Κυριολεκτικά ανάρπαστο έχει γίνει το Google Nexus 7 tablet. Τόσο πολύ που η εταιρεία προς το παρόν αφαίρεσε τη δυνατότητα παραγγελίας της έκδοσης των 16GB καθώς δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα τεμάχια.

Βέβαια το γεγονός δεν την εμπόδισε να δώσει στη δημοσιότητα μια ακόμη διαφήμιση για τη συσκευή. Σε αυτήν βλέπουμε μπαμπά και γιο να κάνουν camping, να χρησιμοποιούν το WiFi, και τη μεγάλη αυτονομία και τις λειτουργίες του tablet για να αναγνωρίσουν τους βάτραχους, να παρακολουθούν ταινίες, να εντοπίζουν που βρίσκονται στο χάρτη κλπ.

Αν και η Google σίγουρα προσδοκά σε κάποια κέρδη από την πώληση του tablet ως συσκευή, σίγουρα ο κύριος όγκος τους δεν θα προέλθει από εκεί. Καταρχάς αυξάνει ακόμη περισσότερο την διείσδυση του Android. Επιπλέον όμως, λόγω της σχετικής εφαρμογής, είναι βέβαιο ότι πολλοί θα πειραματιστούν με την χρήση του Google+.

Γεγονός που αναμφίβολα θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα μέλη του δημοφιλούς δικτύου social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC