Νέα εφαρμογή ελέγχει τη λειτουργία του smartphone

Νέα εφαρμογή ελέγχει τη λειτουργία του smartphone
 

Η Sony Mobile Communications, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών της, παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή Xperia Function Tester. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βοηθάει τους υπεύθυνους των καταστημάτων καθώς και τους ίδιους τους καταναλωτές να επιβεβαιώσουν αν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στη συσκευή τους και πού αυτή εντοπίζεται.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα Xperia Smartphones μέσα από το Google Play και ελέγχει ένα προς ένα όλα τα βασικά μέρη της συσκευής (π.χ. τα πλήκτρα, την οθόνη, τα ακουστικά, τα μικρόφωνα, τη φωτογραφική κλπ), ενημερώνοντας αν παρουσιάστηκε ή όχι κάποιο σφάλμα. Ο χρήστης μπορεί επίσης να μετατρέψει το αποτέλεσμα σε report και να το αποστείλει με email ή Bluetooth.

Το Xperia Function Tester δεν αντικαθιστά την τεχνική διάγνωση από τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα, χρησιμεύει όμως ως ένα εργαλείο που βοηθά σε πρώτο στάδιο τον εντοπισμό της πιθανής δυσλειτουργίας από τον ίδιο το χρήστη ή τον υπεύθυνο του καταστήματος που ο χρήστης πιθανά να απευθυνθεί. Έτσι, συντομεύει και διευκολύνεται η διαδικασία επισκευής.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1159.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC