Νέα εφαρμογή συγχρονισμού των Windows Phone

Νέα εφαρμογή συγχρονισμού των Windows Phone
 
Ένα νέο εργαλείο για το συγχρονισμό αρχείων multimedia μεταξύ υπολογιστών με Windows 8 και φορητών συσκευών κυκλοφόρησε η Microsoft.

Η εφαρμογή «Windows Phone» σας επιτρέπει να συγχρονίζετε εύκολα και γρήγορα όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία μουσικής μεταξύ του υπολογιστή σας και των tablets ή smartphones με Windows 8.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας από όποια συσκευή θέλετε χωρίς καν να χρειάζεται να ανοίξετε την αντίστοιχη εφαρμογή στη συσκευή σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άμεσου συγχρονισμού των αρχείων αυτών.

Φωτογραφίες και βίντεο που τραβάτε από την κάμερα της φορητής συσκευής σας μπορούν να συγχρονίζονται και να αποθηκεύονται αυτόματα στον υπολογιστή σας αλλά και το αντίστροφο: Φωτογραφίες και μουσική που κατεβάζετε στον υπολογιστή σας μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα στο κινητό ή το tablet σας.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να πληροφορείστε μέσω της εφαρμογής για τον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνουν τα αρχεία αυτά ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα γεμίσετε τις συσκευές σας.

Η εφαρμογή Windows Phone είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Windows Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC