Νέα εφαρμογή του Facebook για smartphones

Νέα εφαρμογή του Facebook για smartphones
 
Το Facebook παρουσίασε ένα νέο λογισμικό για smartphones, το οποίο ονομάζει Home και καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση στις λειτουργίες της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει στόχο να ενισχύσει τα διαφημιστικά έσοδα της εταιρείας από τις μικρές οθόνες.

Με το νέο λογισμικό, καθίσταται ευκολότερη η πρόσβαση σε λειτουργίες του Facebook, όπως οι φωτογραφίες φίλων, τα μηνύματα και οι ανανεώσεις των status, από την αρχική οθόνη ενός κινητού, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Menlo Park της Καλιφόρνια.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Απριλίου αρχικά σε συσκευές της Samsung και της HTC που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC