Νέα εικονίδια για τους γάμους των ομοφυλόφιλων στο Facebook

Νέα εικονίδια για τους γάμους των ομοφυλόφιλων στο Facebook

Τo δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο πρόσθεσε δύο νέα εικονίδια για τα παντρεμένα ζευγάρια του ίδιου φύλου. Έτσι, ενώ μέχρι τώρα το εικονίδιο του γάμου στο Facebook είχε ως σύμβολο ένα γαμπρό και μια νύφη, τώρα οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γαμπρούς ή δύο νύφες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_117.jpeg?w=1110

Η λειτουργία έγινε ορατή για πρώτη φορά στο Timeline του συνιδρυτή του Facebook, Chris Hughes, όταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε παντρεύτηκε το σύντροφο του Sean Eldridge. O Mark Zuckerberg και 1.800 άλλοι φίλου του Hughes έκαναν ‘like’ κάτω από το εικονίδιο των δύο γαμπρών.

Το Facebook αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τον gay-friendly χαρακτήρα του, έχοντας στηρίξει πολλάκις στο παρελθόν την LGBT κοινότητα. Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους το κοινωνικό δίκτυο έδωσε τη δυνατότητα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να επιλέγουν ως είδος σχέσης τον πολιτικό γάμο ή την ελεύθερη συμβίωση.

[via Mashable]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC