Νέα εργαλεία για τη χρηματική στήριξη των εκδοτών στο Vimeo

Νέα εργαλεία για τη χρηματική στήριξη των εκδοτών στο Vimeo
 
Αν και το YouTube είναι αναμφίβολα ο βασιλιάς των on line βίντεο, δεν παύει να έχει ένα πολύ σημαντικό ανταγωνιστή. Πρόκειται για το Vimeo το οποίο παρέχει αντίστοιχες υπηρεσίες αλλά έχει λιγότερες διαφημίσεις και γενικώς πολύ πιο «καθαρό» περιβάλλον. Επιπλέον αν ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο το επιτρέπει, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσουν αλλά και να κάνουν download τα βίντεο που τους άρεσαν.

Εκτός όμως από τις άλλες δυνατότητες που δίνει, πλέον όσοι έχουν αγοράσει κάποιο από τα επί πληρωμή πακέτα που προσφέρει θα μπορούν να πληρώνονται από όσους παρακολουθούν τη δουλειά τους.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται «Tip Jar» και θα επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να δίνουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο φιλοδώρημα στο δημιουργό του βίντεο που είδαν. Τα ποσά κυμαίνονται από 1 έως 500 δολάρια και το Vimeo παίρνει ως προμήθεια το 15% από το ποσό που δωρίζεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC