Νέα λειτουργία ‘Weddings and Celebrations’ στο Facebook

Νέα λειτουργία ‘Weddings and Celebrations’ στο Facebook

Μια νέα λειτουργία ανακοίνωσε μόλις το Facebook προκειμένου να γνωστοποιεί στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου όλους τους δημοσιευμένους γάμους και αρραβώνες των φίλων τους που ενδεχομένως να χάνονται ανάμεσα στα εκατοντάδες άλλα -όχι και τόσο σημαντικά- posts στο News Feed τους.

Κάθε φορά που κάποιος φίλος σας αλλάζει το ‘Relationship Status’ του σε engaged ή married, η νέα λειτουργία ‘Weddings and Celebrations’ θα φροντίζει να σας ενημερώνει με σχετική ειδοποίηση στην πάνω δεξιά γωνία της Αρχικής Σελίδας σας, εκεί δηλαδή όπου εμφανίζονται τώρα τα γενέθλια των φίλων σας.

Από εκεί μπορείτε να τους συγχαρείτε και να τους ευχηθείτε χωρίς την ανάγκη να επισκεφτείτε το προφίλ τους καθώς επίσης και να αποστείλετε αίτημα φιλίας στο πρόσωπο που παντρεύτηκε/αρραβωνιάστηκε ο φίλος σας.

Η νέα λειτουργία είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC