Νέα Οffice ειδικά για οθόνες αφής

Νέα Οffice ειδικά για οθόνες αφής
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Στιβ Μπάλμερ, αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Microsoft Office, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για συσκευές με οθόνη αφής.

Το ανανεωμένο Office, το οποίο ο Μπάλμερ χαρακτήρισε ως «την πιο φιλόδοξη έκδοση μέχρι στιγμής», θα έχει πιο κομψή εμφάνιση, ενώ έχει σχεδιαστεί για χρήση με το επερχόμενο λειτουργικό, Windows 8.

Η νέα «σουίτα γραφείου» κάνει χρήση του «cloud computing» για την αποθήκευση αρχείων και ρυθμίσεων στο Διαδίκτυο και είναι συμβατό με τις οθόνες αφής που χρησιμοποιούνται ευρέως στις συσκευές τάμπλετ. Θα περιλαμβάνει επίσης και την υπηρεσία βίντεο-κλήσης, Skype, την οποία η Microsoft εξαγόρασε το 2011 προς 8,5 δις δολάρια.

Μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών που έχουν γίνει στο Office είναι και η δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων PDF στο Word.

Η ολοκληρωμένη έκδοση του «Office 15» αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC