Η νέα ρύθμιση του Messenger που φέρνει τους χρήστες «πιο κοντά»

Η νέα ρύθμιση του Messenger που φέρνει τους χρήστες «πιο κοντά»

Μια νέα ρύθμιση αποφάσισε να εντάξει το Facebook στην εφαρμογή του για ανταλλαγή μηνυμάτων, στο Messenger για να κάνει την επικοινωνία των χρηστών πιο άμεση.

Πλέον οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους πιο άμεσα, πρόσωπο με πρόσωπο χρησιμοποιώντας τα smartphones τους. Το κοινωνικό δίκτυο ανέφερε ότι η νέα λειτουργία με το βίντεο θα επιτρέπει στους χρήστες να φέρουν τη συνομιλία κειμένου σε άλλο επίπεδο επικοινωνώντας με έναν πιο «αυθεντικό τρόπο». «Είναι τέλειο το να μοιράζεσαι γρήγορα στιγμές με φίλους κάνοντας τις συνομιλίες πιο πλούσιες με το να βλέπεστε πρόσωπο με πρόσωπο αντί στέλνοντας απλά μηνύματα» ανέφερε εκπρόσωπος του Facebook σε μια δημοσίευσή του και πρόσθεσε: «Μερικές φορές θέλετε να ζητήσετε τη γνώμη ενός φίλου για ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε ή για ποια γεύση παγωτό πρέπει να φέρετε στο σπίτι ή απλά να δείτε την αντίδραση ενός φίλου όταν είστε μακριά».

fa1 fa2

Τα νέα έρχονται μόλις δύο εβδομάδες αφού η Google ξεκίνησε τη δική της εφαρμογή βιντεοκλήσης που ονομάζεται Duo, σαν απάντηση στο Skype και στο FaceTime της Apple. Αυτό λειτουργεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας, έτσι ώστε όταν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Google, να μπορείτε αμέσως να κάνετε βιντεοκλήση σε όποιον έχετε στη λίστα των επαφών σας και έχει επίσης την εφαρμογή. Για να κάνει κάποιος βιντεοκλήση στο Messenger πρέπει να έχει κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής και να πατήσει την κάμερα στην πάνω δεξιά γωνία της κάθε συνομιλίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια και ο συνομιλητής να έχει και εκείνος την τελευταία έκδοση ώστε να μπορεί να δεχθεί την βιντεοκλήση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC